Sortiment

Färg

Färg


Att måla om och förnya med färg är ett enkelt sätt att underhålla och ge en ny fräsch känsla som gör gott både för hus och hem men även för det egna välbefinnandet. För bästa resultat får du hjälp av vår kunniga personal att hitta rätt bland olika nyanser, kvalitéer och färgsättningar.

Läs mer

Tapeter

Tapeter


Vilken stil är din? Vi har ett brett tapetsortiment med kvalitetsprodukter från ledande tillverkare. Det svåraste är kanske att välja men vi hjälper dig gärna att hitta tapeterna som passar för just dina behov.

Läs mer

Golv & Mattor

Golv & Mattor

Nytt golv eller ny matta. Golv finns i många olika material, färger och mönster och är ofta lätta att lägga själv. En ny matta kan ge både färg och liv åt möbleringen, göra golvet skönare att gå på och ha en ljuddämpande effekt.

Läs mer

Kakel & Klinkers

Kakel & Klinkers


Funderar du på att kakla om i kök eller badrum? Vi har ett brett sortiment av kakel och klinkers från flera olika leverantörer.

Detta finner ni på vår kakel avdelning en trappa ner.

Läs mer

Badrum

Badrum

Drömmer du om ett fräscht badrum? Det är ett rum där vi ofta börjar dagen och det ska vara både funktionellt och bekvämt.

Läs mer

Heminredning

Heminredning


Vi har ett stort utbud heminredningsprodukter och heminredningsdetaljerna som gör hemmet extra ombonat. Vårt sortiment förnyas ständigt så att du alltid ska hitta något nytt och spännande.

Läs mer

Övrigt

Övrigt

 


Hos oss finner du allt du kan förvänta er från en traditionell färghandel. Vi har rengöringsprodukter av olika slag, verktyg och andra tillbehör som du kan behöva när du behöver fixa hemma. Vår kunskap får du på köpet!

Läs mer