Färg

Att måla om och förnya med färg är ett enkelt sätt att underhålla och ge en ny fräsch känsla som gör gott både för hus och hem men även för det egna välbefinnandet.

Hos oss hittar du färg för väggar och tak, både inomhus och utomhus, båtfärg, möbler och snickerier, våtrum och golv. Kort sagt vi har färgerna du behöver för olika underlag. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt bland olika nyanser, kvalitéer och färgsättning.

Många produkter är resultatet av mångårig forskning och utveckling där miljötänkade är en mycket viktig del. Vi har vattenburna alternativ för i stort sett alla målningsbehov. Många av våra produkter är dessutom märkta med Svanen och rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet.

För dig som vill sitta hemma i lugn och ro och prova olika färgsättningar, kan prova Jotuns Color Design, – appen som hjälper dig att hitta rätt färg till ditt hem..

Måla inomhus

Hos oss hittar du färg för väggar och tak, till möbler och snickerier, våtrum och golv. Kort sagt har vi färgerna du behöver till olika underlag och ändamål. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt bland olika nyanser, kvalitéer och färgsättning.

Måla utomhus

Att måla utomhus ställer speciella krav på både förarbete och färg. Ska du måla om ditt hus och du inte kommer ihåg vilken typ av färg du använde förra gången kan det vara bra att anlita vår fasadexpert. Vid fasadmålning är det extra viktigt att få rätt typ av färg då färgen som ska sitta och se bra ut i många år.

Vinter, kyla, vind och rusk lämnar sina spår och gör att altaner och utemöbler i trä behöver ses om inför varje säsong. Vi har färger, olja, bets och penslar och andra verktyg som kan behövas. Med rätt verktyg är det roligare att göra jobbet och det blir ett gott resultat.

Välkommen att besöka oss!