Tapeter

Vilken stil är din? Vi har ett brett tapetsortiment med kvalitetsprodukter från ledande tillverkare.

Det svåraste är kanske att välja men vi hjälper dig gärna att hitta tapeterna som passar för just dina behov. Kom in och prata med oss och få tips och råd hur du får ett rum att trivas i. Vi jobbar även med färgsättning och rådgivning i hemmet.

När du tänker använda prisgarantin är det viktigt att förstå hur den fungerar. Följande villkor måste vara uppfyllda vid köptillfället för att kunna använda Prisgarantin:

  • Produkten ska vara av samma varumärke, mönster och kvalitet.
  • Du måste kunna visa att en konkurrent har ett lägre pris, att produkten finns i lager och kan köpas till det aktuella lägre priset.
  • Om en fraktkostnad tillkommer hos återförsäljaren så inkluderas den i beräkningen när priset jämförs.
  • Prisgarantin omfattar enbart jämförelser mot andra återförsäljare som bedriver sin verksamhet i Sverige, utifrån lagar och skatter som gäller här.
  • Köpet ska kunna göras på lika villkor. Det kan inte gälla ett geografiskt begränsat priserbjudande eller en pristabell exklusivt för en butik. Exempelvis öppningserbjudanden, lokala handelsdagar, lagerrensningar och liknande.

Välkommen in till oss i butiken om du vill använda prisgarantin. Vi strävar alltid efter att du ska få det bästa priset.

Vill du ha inspiration. Kom och besök vårat showroom eller besök sidan med länkar.

Låt dig inspireras av Boråstapeters nya kollektion Woodland. Vi har katalogen och du ser några inspirerande bilder ur deras sortiment nedan.

Vill du se fler tapeter ur deras sortiment så passa på att prova Boråstapeters tapetsimulator.