Golv & Mattor

Nytt golv eller ny matta. Golv finns i många olika material, färger och mönster och är ofta lätta att lägga själv. En ny matta kan ge både färg och liv åt möbleringen, göra golvet skönare att gå på och ha en ljuddämpande effekt.

Golv

Det finns ingenting i vårt hem som slits så mycket som våra golv. Därför rekommenderar vi på Colorama att investera i ett golv som håller en hel livstid. Golvet höjer helhetsintrycket och dagens golv är många gånger väldigt enkla att lägga själv. Det svåraste är kanske att välja. Det finns många mönster och material för alla typer av miljöer.

Välj ett golv som du själv tycker om, låna hem prover och känn efter vad som passar bäst för ditt boende. Hos oss hittar du gedigna trägolv, skräddarsydda textilmattor och tåliga golv av vinyl och laminat. Ett golv ska vara anpassat till användningen av det rum där den ska ligga. Vilka egenskaper ska golvet ha? Ska det var mjukt att gå på, vara värmeisolerande, svalt, tåligt för hårt slitage. Det gäller att tänka till. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt.

Vare sig det är ett nytt golv till köket, hallen, vardagsrummet eller badrummet så har vi golvet för dig.

Har du ROT kvar att utnyttja? Läs mer om ROT avdrag.

Mattor

Med en matta kan du förändra ett rum. Vi gillar mattor, väldigt mycket och vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta mattan för rummet. En matta kan ha olika syfte. Ska det vara mjuk att sätta fötterna på när du vaknar, eller behöver du en tålig gångmatta. Eller är det kanske designen som ska sätta prägeln på stilen i rummet.

Hos oss hittar du mattan för både utom- och inomhusmiljö. Till ditt vardagsrum, sovrum, trapp och hall, din uteplats, balkong, lekstuga och ditt uterum.

Måttbeställ din matta efter dina behov.

Se våra varumärken för mattor och golv som vi säljer.