Inredningsexpert

Vår inredningsexpert Marie hjälper dig med allt ifrån färgsättning till ljussättning av ditt hem.

Boka gärna ett hembesök!

Vad drömmer du om?

Kanske behöver du bara få lite stöd i dina egna inredningstankar eller så vill du ha hjälp att designa ett helt hem. Våra utbildade inredningsexperter hjälper dig att kombinera färger och material på väggar, golv, textilier och övrig inredning för ett lyckat slutresultat. Börja med att prata med någon av våra inredningsexperter och boka tid för ett rådgivningsmöte. Vi erbjuder också hembesök.

Så här går rådgivningen till:

  1. Under mötet går ni igenom projektet, inredningsexperten ställer frågor och du får berätta om dina tankar, behov och önskemål. En ny tid bokas för presentation av designförslag.
  2. Inredningsexperten arbetar fram ett förslag, som ofta även innehåller ett så kallat moodboard för att beskriva rätt känsla.
  3. På presentationsmötet går ni tillsammans igenom förslaget och diskuterar eventuella ändringar.
  4. Inredningsexperten gör de ändringar som ni kommit överens om och levererar därefter en mapp med en beskrivning av din nya inredning, bilder och prover, samt alla produkter du kan tänkas behöva.
  5. Naturligtvis får du även tips och råd om hur du bäst genomför ditt projekt. Önskar du hantverkshjälp (kom ihåg ROT-avdraget!) så har vi ofta hantverkare vi kan rekommendera.